Νεα για πάντα με κρέμα σαλιγκαριού

Posted by Regina 15/09/2014 2 Comment(s) Αντιγήρανση,

Τα σύγχρονα εργαστήρια κοσμετολογίας συνέλεξαν πάρα πολύ έξυπνα μια ουσία ,γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων για την σπουδαιότητα και την αποτελεσματικότητά της. Δεν είναι άλλη από την βλέννα του σαλιγκαριού, γνωστή από την εποχή του Ιπποκράτη  όταν ο ίδιος 2500 χρόνια πριν θρυμμάτιζε τα σαλιγκάρια και τα αναμείγνυε με γάλα για να κάνει το δέρμα όσο πιο απαλό και νεανικό γινόταν.

 

Σήμερα τα πιο ακριβά και σύγχρονα ινστιτούτα ομορφιάς του κόσμου, χρησιμοποιούν σαν τεχνική το να γλιστρούν ζωντανά σαλιγκάρια στο πρόσωπο της πελάτισσας και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εκθαμβωτικά!!

 

Ένα προϊόν που εξασφαλίζει τη νεανικότητα, τη σφριγηλότητα και την ανάπλαση του δέρματος. Όταν μάλιστα το συγκεκριμένο προϊόν συνδυαστεί με την κρέμα σώματος σε μορφή γέλης τότε κάθε ρυτίδα καθώς και σημάδια από ουλές, εγκαύματα, κοκκινίλες, δυσχρωμίες απλά εξαφανίζονται.

Απίστευτο κι όμως απλά αληθινό.

 

Με την καθημερινή της  χρήση λοιπόν επιτυγχάνουμε μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αναστολή της διαδικασίας της γήρανσης, ανάπλαση ουλών και σημαδιών, προστασία από τις ακτίνες του ήλιου αλλά κυρίως το δέρμα των ονείρων μας!!