Σχετικά με μας

Το ForMe.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ομορφιάς που δημιουργήσαμε για εσάς!! Στο e-shop μας μπορείτε να εγγραφείτε και να κάνετε παραγγελίες 24 ώρες/ ημέρα, 7 ημέρες/ εβδομάδα. 

Βασικός μας στόχος είναι η προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας από διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, στις προσωπικές ανάγκες- το στυλ και τις απαιτήσεις της καθεμίας. Έτσι, ο κατάλογός μας ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς ώστε να ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς. 
Στο ForMe.gr θα βρείτε πλήρη γκάμα καλλυντικών ειδών, προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος, επαγγελματικά είδη ονυχοπλαστικής, είδη manicure και pedicure, αρώματα, αξεσουάρ, κοσμήματα και είδη ένδυσης. Οι διαφορές που θα διαπιστώσετε στις τιμές μας οφείλονται στο γεγονός ότι εισάγουμε τα περισσότερα προϊόντα μας απευθείας από το εξωτερικό χωρίς μεσάζοντες.

Η ομάδα του ForMe.gr αποτελείται από επαγγελματίες με ειδικότητα στον ανταγωνισμό και το online marketing, οι οποίοι έχουν ένα κοινό όνειρο. Να δημιουργήσουμε το πιο αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Έτσι, ταξιδεύουμε, δοκιμάζουμε και ανακαλύπτουμε ασφαλή και βραβευμένα καλλυντικά, αξεσουάρ και είδη ένδυσης από αναγνωρισμένες, παγκοσμίως, εταιρείες και τα παρέχουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να είμαστε η πρώτη σας επιλογή, όταν πρόκειται για τις αγορές σας μέσω διαδικτύου.

Βασικές κατευθύνσεις μας είναι:

1. Οι ανταγωνιστικές μας τιμές. Δεσμευόμαστε πως είναι πάντοτε χαμηλότερες από τις προτεινόμενες λιανικές και περιοδικά παρέχουμε εξαιρετικές προσφορές.
2. Η έγκαιρη, γρήγορη και ασφαλής παράδοση των προϊόντων. Όλα τα συνεργαζόμενα σημεία εξυπηρέτησης εφαρμόζουν τις βέλτιστες πρακτικές αποθήκευσης και διακίνησης των προϊόντων μας.
3. Η παρουσίαση λειτουργικής και ελκυστικής ιστοσελίδας που να χαρακτηρίζεται από ευκολία πλοήγησης και πλούτο πληροφοριών.
4. Η διαρκής έρευνα στην παγκόσμια και ελληνική αγορά για επίλεκτα, ποιοτικά προϊόντα.
5. Η συναναστροφή μαζί μας να αποτελεί μία ευχάριστη εμπειρία για τον χρήστη. Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων η επιχείρησή μας θεωρεί άκρως αναγκαίο να διαπνεόμαστε από νοοτροπία ταπεινοφροσύνης και συνεχούς βελτίωσης.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ForMe.gr λειτουργεί υπό την ευθύνη της επιχείρησης  Evecotrade με ΑΦΜ: 800628145 που εδρεύει στην οδό Βασιλέως Κων/νου 300, στο Κορωπί, ΤΚ 19441, τηλ. επικοινωνίας 215- 5257170, email info@evecotrade.gr.

 

  

 ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Οι τιμές που εμφανίζονται σε όλα τα είδη του καταστήματός μας είναι τιμές λιανικής. Η εταιρεία μας προσφέρει ειδικές προνομιακές εκπτώσεις σε εργαλεία, είδη και αναλώσιμα όταν αυτά προορίζονται για επαγγελματική χρήση.